Steven Mahieu – Ervaring bij ICT 2.0

Steven Mahieu – Ervaring bij ICT 2.0

Mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging

Nadat ik alweer 10 jaar werkzaam ben geweest in de detachering was het tijd voor een nieuwe frisse start. Ik was opzoek naar een organisatie waar ik mezelf verder kon ontwikkelen. Een kleinere organisatie waar men ook mijn voornaam weet. Tijdens mijn zoektocht kwam ik bij ICT2.0 uit en was nieuwsgierig wat zij voor mij kunnen betekenen.

Ik nam contact op en kon meteen dezelfde week langskomen voor een eerste gesprek. Tijdens het gesprek kwam ik erachter dat bij ICT 2.0 persoonlijke ontwikkeling heel hoog op de agenda staat en alles open en eerlijk wordt besproken. Dat zijn nou zaken die ik als persoon heel erg belangrijk vind. Iedereen krijgt een kans bij ICT 2.0, het belangrijkste is dat je gemotiveerd en gepassioneerd bent over je vakgebied.

Na mijn eerste gesprek volgde er meteen een tweede gesprek en daar werden de randzaken besproken. Ik heb geen moment geaarzeld en na het gesprek meteen opgebeld dat ik de nieuwe uitdaging graag aanga.

Mijn ervaring bij ICT 2.0

Sinds kort ben ik begonnen bij ICT 2.0 en ik mag binnenkort starten met mijn nieuwe opdracht. Ik ga aan de slag als IT Consultant. Wat ik heel fijn vind is dat de Recruiters bij ICT 2.0 goed overleggen voordat ze je überhaupt voorstellen bij de desbetreffende klant. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en er wordt ook rekening gehouden met de reistijd. Ook vind ik als persoon het erg belangrijk dat ik een auto naar keuze kan rijden en in dit geval is dat de Tesla! Lekkere een informele sfeer waar ook gelachen kan worden. ICT2.0 is een bedrijf met passie en besteed genoeg aandacht aan je als persoon en houd rekening mee met jou wensen.

Kortom ben ik heel tevreden over de keus die ik heb gemaakt.

Wil jij ook weten wat ICT 2.0 voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze Recruiters en wellicht word jij mijn nieuwe collega.

 

Ontmoet Steven tijdens onze meet-up!

Ben jij geïnspireerd door het verhaal van Steven? Kom dan naar onze meet-up en wie weet is Steven daar ook!