Visie 2023

ICT 2.0 B.V. ontwikkelt zich van een algemeen ICT detacheringsbedrijf met specialisatie in End-User Computing naar een kenniscentrum voor Secure Digital Workplace technologie (SDW). De belangrijkste opdrachtgever van ICT 2.0 is tot op heden de overheid, zowel nationaal als regionaal, i.e. ministeries en gemeentes. Deze klantorganisaties bevinden zich op het speelveld van veilig en beveiligd Nederland. De nabije toekomst van ICT 2.0 voorziet een groei van de onderneming in het bedrijfsleven en in de volgende sectoren: Voedsel, Energy, Gezondheid, Defensie en Veiligheid.

De werkplek zoals we die kennen, verandert zich door de introductie van gerobotiseerde werkprocessen (R.P.A.) en kunstmatige intelligentie (A.I.). De klassieke IT verbindt zich nu door middel van Internet of Things (IoT) met apparaten en machines (OT), die op den duur autonome beslissingen kunnen treffen. Daarom spreekt ICT 2.0 over een Secure Digital Workplace i.p.v. een moderne werkplek.

ICT 2.0 BV begeleidt haar klanten en partners naar die nieuwe tegenwoordige tijd. Wij geven antwoord op vragen als:

  • ‘Kan mijn organisatie ook gebruik maken van schaalvoordelen o.b.v. BlockChain technologie?’
  • ‘Wat zijn de risico’s van zelfdenkende productieplekken?’
  • ‘Welke impact heeft de digitale transformatie op mijn organisatie?’
  • ‘Hoe lang duurt het voordat wij de vruchten plukken van onze investering?’
  • ‘Is een shutdown van de bedrijfsvoering en/of operatie wel het ergste wat ons kan overkomen, of is de impact nog groter?’

ICT 2.0 field en service engineers zijn bovendien in staat om de integratie en implementatie van de verscheidene technologieën en oplossingen c.q. solutions te verzorgen. ICT 2.0 onderhoudt uitstekende relaties met alle bekende internationale vendoren en is van vele een bekende partner.

Als kennisinstituut leiden wij onze engineers en consultants continueerlijk op en zorgen wij als directie dat zij ten allen tijde vertrouwt zijn met zowel de huidige als de nieuwste technieken. ICT 2.0 BV beschikt over haar eigen in-house Virtual Lab, waar interne mensen als ook klanten terecht kunnen. Uw veiligheid staat bij ons centraal.

Hartelijke groet,

Brian Luining & Daniël Luthra
Directie ICT 2.0 BV

Ontvang vrijblijvend een eBook

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.