ICT 2.0 BV
Laan van Vredenoord 19 B
2289 DA Rijswijk
085-7921030

info@ict20.nl
Loading...
WerkenBij2018-06-04T23:20:58+00:00

WIJ ZOEKEN SPECIALISTEN IN DE VOLGENDE VAKGEBIEDEN

In deze functie ben je bezig voor klanten complexe en uitdagende technische vraagstukken, waarbij het zwaartepunt zal liggen op het gebied van ICT omgevingen voornamelijk met Citrix, Microsoft en RES producten. Je maakt deel uit van een team, waarin jij mede verantwoordelijk bent voor de vertaling van de gewenste functionaliteit naar de te gebruiken techniek. Je bent een enthousiaste en gedreven professional en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je kunt goed samenwerken en hebt geen moeite met onder druk presteren. Je vindt het uitermate belangrijk om je (technische) kennis te verbreden en te verdiepen.

Als workspace specialist adviseer jij onze opdrachtgevers in complexe vraagstukken gericht op architectuur, productiviteit en mobiliteit. Uiteraard vanuit de primaire focus op een compromisloze gebruikersbeleving, flexibiliteit en veiligheid.

Herken jij je hier in?

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@ict20.nl

Bij onze opdrachtgevers worden complexe ICT-infrastructuren ontworpen en geïmplementeerd bij (middel)grote onderneming, vaak met internationale reikwijdte. Vele van deze infrastructuren ontwikkelen zich van in house naar IaaS, PaaS tot SaaS.

• Ontwerpen van, implementeren en beheren van complexe oplossingen gebaseerd op network solutions voor data centers, WAN, LAN, Wifi, Firewall, Loadbalancers en network security;
• Analyseren en visualiseren van ICT-infrastructuren (zgn. technische deep-dives), beoordelen op beschikbaarheid, schaalbaarheid en functionaliteit;
• Uitvoeren van installaties, implementaties, migraties, systeemtesten en –beheer;
• Functionaliteit assembleren op basis van bouwstenen van ICT-infrastructuur;
• Opereren in multidisciplinaire projectteams
• Consultancy-skills willen ontwikkelen.

Herken jij je hier in?

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@ict20.nl

De Project Manager is verantwoordelijk voor de realisatie van een project. Van inrichting tot en met de afronding ervan. Hij/zij zorgt voor een correcte en efficiënt besturing. Bewaakt de project doelstellingen, resultaten en risico’s. Is pro-actief en ondernemend, luistert goed naar de omgeving en zorgt continu voor verbetering.

Je hebt meerdere jaren ervaring met het aansturen van (middel)grote projecten. De senior heeft ook het voorbereiden en begeleiden van projecten van grote omvang en/of complexiteit onder de knie. Organisatiesensitiviteit, stakeholdermanagement, resultaatgerichtheid en sterke communicatieve en sociale vaardigheden zijn onderdeel van zijn/haar bagage.

Herken jij je hier in?

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@ict20.nl

In de functie van testprofessional ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van test gerelateerde werkzaamheden bij onze opdrachtgevers. Een Testprofessional kan een ervaren Test Manager, Test Coördinator, Test Analist of (Agile) tester zijn.

Test Managers en Test Coördinatoren richten zich op de organisatie van het testproces en het managen van de stakeholders. Je voert Product Risico Analyses uit om de teststrategie vast te stellen en werkt deze verder uit in een testplan. Je stuurt een team van uitvoerend testers aan op basis van een testplanning en rapporteert over de voortgang en de kwaliteit van het testproduct aan de Project Manager of opdrachtgever. Ten slotte geef je een vrijgave advies voor afgeronde testfase.

Als Testanalist of (Agile) tester ben je verantwoordelijk voor het opstellen van testscenario’s –en scripts die je zelf uitvoert. Je registreert bevindingen en communiceert hierover met de Test Manager/ – Coördinator en/of met de ontwikkelaars uit je team. Je beheerst de testspecificatiemethodieken en bent TMAP Next en/of ISTQB gecertificeerd.

Herken jij je hier in?

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@ict20.nl

De juiste specialisten voor de juiste opdracht